Selamat pengantin Baru

napis

Nak ucapkan selamat pengantin baru kepada kawan di atas yang baru sahaja menamatkan riwayat bujang beliau. Actually tak la baru sangat since dah berapa bulan berlalu. Aku doakan sahabat aku di atas dapat menjadi ketua keluarga yang baik dan dapat lahirkan zuriat yang baik jugak.

Majlis berjalan dengan lancar di Ipoh dan juga Putrajaya. Tapi agak sedih sebab tak dapat nak pegi kenduri dekat Putrajaya sebab masa tu my wife tengah mengandung tak larat sangat masa tu.

napis2

Byk jugak kenangan yang anda bersama sahabat yang lain yang turut membantu menjayakan majlis tersebut sampai ada yang kejang kaki di pagi2 buta hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *