Buat Resume Mudah

windows-laptop

Bagi orang diluar sana atau sapa sahaja yang mencari kerja dan baru nak buat resume mungkin boleh cuba la perisian ni. Aku sendiri belum cuba sebab takde rasa nak buat resume lagi.

So sapa2 yang cari contoh resume boleh la cuba dulu untuk download software nie dan buat resume sendiri tanpa copy dari kawan2

http://www.careerigniter.com/resume-builder/

Tiada Lagi Yahoo! Mail Classic

geekinsider_yahoo

Buat pengguna yahoomail yang masih lagi menggunakan interface classic tu jangan terkejut kalau skrg ni bukak2 dah guna interface baru. Aku sendiri pun dah lama tak guna yahoomail sebab aku lebih selesa guna gmail.

Apa2 pon bergantung la pada individu sebab masing2 ada citarasa masing kan ?

Heyaaaaaaa

new_blog_ad

Dah lama dah tinggal blog. Since sekarang aku rasa byk masa terluang so boleh la start blog baru dan merapu meraban kat sini. Takde pembaca pon takpe. At least boleh la nak tulis apa yang patut kat sini and terasa blog kali nie nak cuba utk share info2 ilmiah sket

1 2 3