Melantak Sampai Senak

IMG_0628

Sesi melantak dengan kawan2 utk meraikan sorg sahabat yang bakal berkahwin tak lama lagi. So masing2 konon2nya tak makan dari pagi sampai ke mlm semata2 nak melantak dan melahap spt orang tak makan satu tahun. Tapi aku percaya yang diorang takkan dapat melantak dengan sepuasnya pon kalau kita ambil konsep dari berpuasa.

Yes, dengan berpuasa dan semasa berbuka kalau korang perasan makan sikit pon dah terasa kenyang makan macam 10 pinggan, itulah nikmat berpuasa. Tapi tak mengapa sebab antara 4 orang ini ada seorang Hero yang boleh menghabiskan makanan yang byk sampai kedai dah nak tutup baru pulang

 

IMG_0626
Antara yang menarik dan first time aku rasa adalah daging yang disalut dengan kopi. Pergh dia punya rasa mmg best. Tapi bila makan byk2 muak plak rasanya.. Hua hua hua. Soon mior punya birthday mungkin boleh plan kat sini atau tempat2 lain yang lebih menarik 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *