Kemas mengemas

IMG_0928

Ha ini lah aktiviti yang dilakukan masa tengah cuti. Setelah sekian lama tak mengemas meja office since the first day aku kerja dekat sini. Alhamdulillah diberi kekuatan dan keizinan dari Allah utk aku kemas meja. Almaklumlah, kebersihan tu kan sebahagian daripada iman.

IMG_0927

Akhirnya meja dah pon bersih dari sebarang habuk kotoran dan lapang sikit dari yang sebelum ni. Tak amek gambar utk yang sebelum ni sbb terlalu semak. Kang korang terperanjat plak haha. So start dari lepas ni boleh la bekerja dengan semenagat baru (ecewah)

IMG_0929Ok opis ada lipas bukanlah disebabkan meja yang semak ni. Tapi sebab dulu dekat bawah office ni ada kedai makan. Lipas tu jalan dan membuat markas kat dalam office aku jgk. Mungkin markas kat kedai makan tu dah penuh agaknya.

Semasa membuat tinjauan bersama bos. Aku dah dapat kenal pasti kat mana markas diorang nie. Dah berjaya pindahkan mereka ke tempat asal blk haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *