Kerja bertimbun

cop

Haish cuti lama2 now kerja dah bertimbun nak kena wat. Nasib baik bukan urgent boleh buat dengan tenang tanpa stress sambil mengunyah biskut yang ada kat office.

Terima kasih dekat bos sebab selalu beli biskut letak kat office. Next song please đŸ˜€

Birthday

photo

Dah lama dah lepas birthday aku. Tapi saja nak update because teruja dapat sambutan dari staff dan bos kat office walaupun aku baru je masuk keje kat situ dalam sbln. Aku pon tak pernah mentioned pasal tarikh birthday. But then dapat juga sambutan birthday. You guys mmg awesome!

935180_467458813328729_1608008207_n

Yang atas nie plak kek yang wife aku bg masa tepat jam pukul 12 tu. Tapi sian kat dia sbb lepas aku tiup lilin aku terus tdo.. Sorry sayang sebab ngantuk sangat masa tu.

Heyaaaaaaa

new_blog_ad

Dah lama dah tinggal blog. Since sekarang aku rasa byk masa terluang so boleh la start blog baru dan merapu meraban kat sini. Takde pembaca pon takpe. At least boleh la nak tulis apa yang patut kat sini and terasa blog kali nie nak cuba utk share info2 ilmiah sket

1 2