Birthday

photo

Dah lama dah lepas birthday aku. Tapi saja nak update because teruja dapat sambutan dari staff dan bos kat office walaupun aku baru je masuk keje kat situ dalam sbln. Aku pon tak pernah mentioned pasal tarikh birthday. But then dapat juga sambutan birthday. You guys mmg awesome!

935180_467458813328729_1608008207_n

Yang atas nie plak kek yang wife aku bg masa tepat jam pukul 12 tu. Tapi sian kat dia sbb lepas aku tiup lilin aku terus tdo.. Sorry sayang sebab ngantuk sangat masa tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *